Verzend Informatie


Verzend informatie

Wij verzenden onze producten in principe alleen naar Nederland, België en Duitsland. Woont u in een ander land, verzoeken wij u naar onze international website Kratomexperts.com te gaan

Wij verkopen onze producten inclusief verzendkosten. De prijs die u op de website ziet, is de prijs die u betaald. Orders besteld voor 14.00 uur (en betaald) sturen wij dezelfde (werk)dag naar u toe. Ook krijgt u van ons (via de website) een email dat uw pakketje is verzonden.

Helaas zijn wij genoodzaakt om voor orders onder de € 50,00 een bijdrage in de verzendkosten te vragen. Deze bijdrage is € 2,50 per bestelling. Voor orders boven de € 50,00 kunt u gewoon kiezen voor gratis verzending.

Orders onder de € 50,00 worden zonder track en trace verstuurd. Het verzenden gebeurt op uw risico en bij verlies (zeldzaam) van uw pakketje vergoeden wij de order niet, ook sturen wij deze niet opnieuw.

Orders boven de € 50,00 worden door ons geregistreerd verstuurd. Bij verlies proberen wij te achterhalen waar uw pakket zich bevind. Eventueel verzenden wij uw order opnieuw (zonder kosten).